Jak smakuje tradycja? To staranne połączenie odpowiednio wyselekcjonowanych składników, najwyższa jakość produktów pochodzących ze sprawdzonych źródeł oraz pasja wraz z ogromnym sercem dodawane do każdej potrawy jako składnik obowiązkowy. Czy można liczyć na tak niezwykłą kuchnię w nowoczesnej, nieustannie pędzącej do przodu Warszawie? Okazuje się, że tak. Restauracja U Fukiera na warszawskiej Starówce zaprasza do odbycia niezwykłej podróży kulinarnej do wyjątkowych czasów, w których kształtowały się receptury naszych prababek. Najcudowniejsze aromaty, wyborne smaki, a także niepowtarzalny klimat lokalu sprawią, że każdy poczuje się tutaj jak w domu.
Restauracja U Fukiera znanej i cenionej w branży Magdy Gessler to wyjątkowe miejsce na kulinarnej mapie stolicy. Miejsce z godną pozazdroszczenia wieloletnią tradycją oraz znajomością zróżnicowanych potrzeb gości. Restauracja zachwyca już po przekroczeniu progu swoją niesztampową aranżacją. Czaruje dbałością o każdy detal oraz fantastycznym połączeniem pozornie różnorodnych elementów, które tworzą wspaniałą całość. Oprócz wystroju, lokal wyróżnia się wyjątkową obsługą, która każdego dnia dokłada wszelkich starań, aby goście nie tylko mieli okazję zjeść smaczny posiłek, ale także przeżyć cudowną podróż kulinarną przy pomocy niebanalnych połączeń smaków oraz wykwintnych aromatów.
Restauracja Magdy Gessler to przede wszystkim tradycyjna kuchnia polska oparta na wyjątkowych recepturach oraz najwyższej jakości składnikach, które pochodzą wyłącznie z pewnych miejsc. To jedna z nielicznych restauracja na Starówce z tak bogatą tradycją, zachwycającą niezmiennie od lat. Magda Gessler doskonale wie, jak spełnić oczekiwania nawet najbardziej wymagających gości. Bogate menu obejmuje szeroki wachlarz przekąsek, bogaty wybór ciepłych posiłków, czarujące podniebienie zupy, sałaty, ryby i mięsa. Ponadto w karcie znalazło się wiele przysmaków na słodko, które stanowią idealne zwieńczenie każdej odbywającej się tutaj uczty.
U Fukiera jest restauracją, w której można nie tylko dobrze zjeść, ale także skosztować wybornego wina. W karcie znalazły się trunki pochodzące z różnych stron świata, z których każdy gość bez wątpienia będzie w stanie wybrać pozycję odpowiednią dla siebie.
Warto poznać to wyjątkowe miejsce na mapie stolicy, aby móc wracać do niego częściej. To istny wehikuł czasu, który sprawi, że możliwym stanie się przeniesienie do przedwojennej Warszawy i skosztowanie właściwych dla tego okresu dań tradycyjnej kuchni polskiej.
Zapraszamy na https://www.ufukiera.pl/.
TAGI